“Livs-skjold” visions-søgningen er en kraftfuld og dyb rejse ind i Selvet og livets mange passager. Hver især vandrer vi vores unikke vej i livet, og når vi mærker kaldet, er det vigtigt at bringe vores dybeste spørgsmål til Moder Jord og sammen med Hende søge den indre visdom herom. 

Visions-søgningen åbner for dybe erkendelser, der reflekterer den sande mening i hvert skridt på livsvandringen. 

Der er tidspunkter i vores liv, hvor vi føler os kaldet til at søge – søge en vision, der kan hjælpe os i vores transformation – eller søge den helbredelse, som hjertet længes efter. 

Når vi hører det indre kald, føler vi os tvunget til at følge det…

Hvis noget af dette vækker genklang i dig, så giv dig selv en stor gave ved at tage på denne fantastiske – og for de fleste – livsforandrende rejse ind i dig selv . Ceremonien vil finde sted i en smuk skov i Vesthimmerland fra den 24. september. til 1. oktober 2022.

Et overblik over forløbet ser således ud:

24. september:Ankomst om eftermiddagen, teltopsætning og fælles introduktion
25. september:Personlig forberedelse-dag til visionssøgningen
26. – 30. september:Guided visions-søgning på egen plads i skoven
1. oktober:Afslutning og afrejse om eftermiddagen

Under ceremonien vil du opholde dig på et tildelt sted i skoven, som du ikke forlader, før forløbet er slut. Du vil blive guided igennem en kraftfuld process, der giver dig mulighed for at finde svar på dine dybeste spørgsmål til livet lige nu – og derigennem få åbnet din bevidsthed til at kunne se, hvilken retning din livsvandring kan tage herfra.

For mere information: kontakt mig venligst på info@chimah.dk

Pris: kr. 9.500,-

N.B. Kun få pladser