“Livs-skjold” visions-søgningen er en kraftfuld og dyb rejse ind i Selvet og livets mange passager. Hver især vandrer vi en unik vej i livet, og når vi føler os kaldet, er det vigtigt at bringe vores dybeste spørgsmål til Moder Jord og sammen med Hende søge visdom herom. 

Denne helbredende rejse bringer dybe erkendelser, der afspejler den sande mening i hvert skridt på denne livsvandring. 

Der er tidspunkter i vores liv, hvor vi føler os kaldet til at søge – søge den vision, der kan hjælpe os i vores transformation eller den dybe helbredelse, som hjertet har brug for. 

Når vi hører kaldet, føler vi os tvunget til at følge det…

Giv dig selv en stor gave ved at tage på denne fantastiske – og for de fleste – livsforandrende rejse ind i dig selv . Ceremonien vil finde sted i en smuk skov i Vesthimmerland fra den 7. til 15. maj 2022.

Et overblik over forløbet ser således ud:

7. maj:Ankomst om eftermiddagen, teltopsætning og fælles introduktion
8. maj:Personlig forberedelse-dag til visionssøgningen
9. – 14. maj:Guided visions-søgning på egen plads i skoven
15. maj:Afrejse efter morgenmad

Under ceremonien vil du opholde dig på et tildelt sted i skoven, som du ikke forlader, før forløbet er slut. Du vil blive guided igennem en kraftfuld process, der giver dig mulighed for at finde svar på dine dybeste spørgsmål til livet lige nu – og derigennem få åbnet din bevidsthed til at kunne se, hvilken retning din livsvandring kan tage herfra.

For mere information: kontakt mig venligst på info@chimah.dk

Pris: kr. 9.500,-

N.B. Kun få pladser